Banner

Home

homeimg

Welkom, leuk dat je me hebt gevonden!

Meinder.nl is op facebook en op Issuu te vinden!

Mijn naam is Meinder Buynink en ik ben tekenaar in hart en nieren. Al vanaf het moment dat ik potloden kon vasthouden is tekenen één van mijn meest favoriete bezigheden. Ik teken onder andere cartoons, illustraties, strips, maar ook animaties, storyboards, character designs en logo's.

Neem nou de cartoons van 'Vindt ie grappig', inmiddels werk ik aan de zevende bundel uit deze serie. Lekker lachen geblazen om onzinnige situaties, dubbelzinnige uitspraken, woordspelingen en vooral onderbroekenlol... mijn specialiteit :-)

En bekijk de strips van 'Bouke', die ik samen met John Endeman heb gemaakt. Ook kun je een blik werpen in mijn portfolio, om te zien wat ik voor menig mens en bedrijf heb gemaakt. Wie weet kan ik ook iets voor jou beTEKENEN?

Voor 'mijn' animaties, die ik gemaakt heb met mijn ani-maatjes Hans Mader en Wilmer Buynink, ga je wel naar een andere website (vrees niet, o stervelijke, dit gaat volledig automatisch), het is zeker de moeite waard ze eens te bekijken!

Voel je vrij om contact met me op te nemen, dit kan vrij gemakkelijk met het contactformuliertje hier onderop de pagina. Graag tot gauw!